Soufflé alla salsiccia e zucca

Soufflé alla salsiccia e zucca

4.4 40 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 pezzi

Składniki

  • 75 g di cipolla dorata in quarti
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
  • 400 g di salsiccia di maiale spellata e sbriciolata
  • 250 g di polpa di zucca a dadini (1 cm circa)
  • 2 foglie di salvia fresca lavate
  • 60 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 130 g di ricotta fresca scolata
  • 2 uova

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 11.4 g
Kalorie 1084 kJ / 259 kcal
Tłuszcz 22.7 g
Węglowodany 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...