Wersje kompatybilne
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 50 g di nocciole
- 200 g di farina per torte
- 100 g di burro freddo, a pezzi piccoli, + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di acqua fredda
Ripieno
- 250 g di cavolo rosso pulito, privato delle parti dure, a pezzi (4 cm)
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 30 g di burro
- 50 g di vino Porto
- 30 g di uva passa senza semi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 uova
- 150 g di formaggio di capra
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 952 kJ / 228 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Quiche radicchio e bietole
1小时 15 分钟
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1hod. 40min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1小时
Polpette di kale
40min
Strudel di lattuga e burrata
1h 20min
Canapè frittatine di verdura
35min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 Std. 30 Min
Cavolo rosso stufato
45 Min