Petto d’anatra con pere e nocciole

Petto d’anatra con pere e nocciole

3.7 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di nocciole tostate
  • 20 g di olio di riso
  • 2 pere a cubetti (1 cm)
  • ½ stecca di vaniglia i semini
  • ½ cucchiaino di zenzero in polvere
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1700 g acqua
  • 400 g di petti d'anatra con la pelle (in un unico pezzo)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Sód 4 mg
Białko 77.7 g
Kalorie 5527.1 kJ / 1321 kcal
Tłuszcz 90.6 g
Błonnik 13.2 g
Tłuszcz nasycony 21.8 g
Węglowodany 56.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...