Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di nocciole tostate
- 20 g di olio di riso
- 2 pere a cubetti (1 cm)
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1700 g acqua
- 400 g di petti d'anatra con la pelle (in un unico pezzo)
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5527.1 kJ / 1321 kcal
- Białko
- 77.7 g
- Węglowodany
- 56.3 g
- Tłuszcz
- 90.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.8 g
- Błonnik
- 13.2 g
- Sód
- 4 mg
Alternatywne przepisy
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40 min
Risotto lardo e crescenza al miele
35 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30 min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Vitello tonnato (per 2 persone)
5h 35min
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20 min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 Min
Capesante al profumo di arancia
1 godz. 10 min
Ceviche di salmone
48 Std. 15 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 godz. 5 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.