Urządzenia i Akcesoria
Spätzle with Mushroom Cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
mixed dried mushrooms30 g
-
fine sea salt plus 1 tsp1 Tbsp
-
plain flour300 g
-
medium eggs3
-
whole milk150 g
-
sunflower oil30 g
-
water plus extra for cooking spätzle90 g
-
double cream300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
furikake seasoning, homemade (opcjonalnie)4 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
631.3 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1686.9 kJ /
403.2 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
59.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Macadamia Chocolate Cookies
45 min
Swiss Rösti
9 godz.
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2 godz. 55 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1 godz.
Leftover Vegetable Stock
50 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Spanakopita
2 godz. 10 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 godz. 45 min