Bavarois pêche et fruits d'été

Bavarois pêche et fruits d'été

4.5 29 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
6 parts

Składniki

Le biscuit croustillant
  • de biscuits secs type Thé Brun ou petits-beurre
    250 g
  • de beurre mou
    90 g
Le bavarois à la pêche
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    3
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide
    300 g
  • de pêches épluchées et coupées en morceaux
    500 g
  • le jus d'un citron jaune
  • sucre en poudre
    100 g
  • de fruits frais variés (framboises, nectarines, myrtilles, cerises, groseilles)
    250 g
La gelée à la fraise
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2
  • de fraises
    250 g
  • de sucre en poudre
    20 g
  • de fruits frais variés pour la décoration
    100 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 614.7 kcal / 2564.3 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 68.2 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...