Mousse poire-caramel beurre salé

Mousse poire-caramel beurre salé

2.3 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 40 g de jus de poire
  • 300 g de poires épluchées et épépinées
  • 3 blancs d'œufs
  • 120 g de sucre glace maison
  • 100 g de crème liquide entière très froide
  • 6 c. à soupe de caramel au beurre salé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.5 g
Kalorie 239 kJ / 57 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 46.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...