Mousse poire-caramel beurre salé

Mousse poire-caramel beurre salé

2.3 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2
  • de jus de poire
    40 g
  • de poires épluchées et épépinées
    300 g
  • blancs d'œufs
    3
  • de sucre glace maison
    120 g
  • de crème liquide entière très froide
    100 g
  • de caramel au beurre salé
    6 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 57 kcal / 239 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 46.2 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...