
Urządzenia i Akcesoria
Mousse poire-caramel beurre salé
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide2
-
de jus de poire40 g
-
de poires épluchées et épépinées300 g
-
blancs d'œufs3
-
de sucre glace maison120 g
-
de crème liquide entière très froide100 g
-
de caramel au beurre salé6 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
57 kcal /
239 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
46.2 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mousses de fruits
10 Przepisów
Francja
Francja