Urządzenia i Akcesoria
Grand Marnier® soufflé
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
81.5 mg
Białko
7 g
Kalorie
1365.5 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 godz. 40 min
Cheese soufflés
30 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Steak tartare
30 min
Milanese risotto
25 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Miso corn purée with almond ricotta
3 godz. 20 min
Coffee semifreddo
6 godz. 30 min
Sabayon
15 min
Gratin dauphinois
50 min
Pavlova
6 godz.