Urządzenia i Akcesoria
Grand Marnier® soufflé
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
81.5 mg
Białko
7 g
Kalorie
1365.5 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème brûlée
7 godz.
Béarnaise sauce
10 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Vanilla mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Café de Paris butter
25 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 godz. 50 min
Sunny gazpacho
25 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Almond pastry
25 min
Milanese risotto
25 min