Urządzenia i Akcesoria
Orange curry dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
380 g
Składniki
-
walnut oil (see Tips)200 g
-
orange juice (approx. 2-3 oranges)130 g
-
orange zest only, no white pith (1 x 3 cm piece)1
-
eschalots30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 380 g
Sód
1389.5 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
8072.3 kJ /
1929.3 kcal
Tłuszcz
201.3 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Węglowodany
35.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1 godz. 30 min
French dressing
5 min
Rustic bread
2 godz.
Soy Yogurt
11 godz. 30 min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13 godz.
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Apple tart
1 godz.
Tarator (tahini dip)
5 min
Baked honey cheesecake
4 godz. 20 min
Fruit and nut muesli
10 min
Steamed snapper, black beans and rice
1 godz. 10 min