Urządzenia i Akcesoria
Classic Flammkuchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
16 pieces
Składniki
Dough
-
baker's flour250 g
-
water120 g
-
olive oil30 g
-
salt½ tsp
Topping
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
sour cream200 g
-
ham cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh chives finely chopped for garnishing1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
208.1 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
546.3 kJ /
130.1 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Pretzels
1 godz. 35 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Roast beef and mushroom pizza
1 godz. 40 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Fresh tomato tart
40 min