Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
TM6 TM5

Jajka faszerowane brokułami i kiełkami

3.6 (16 ocen)

Składniki

  • 400 g wody
  • 6 jajek
  • 120 g różyczek brokułu
  • 20 - 25 g kiełków lucerny
  • 60 g serka kremowego
  • 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 10 g pestek dyni
  • 2 szczypty soli
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
935 kJ / 223.5 kcal
Białko
14.5 g
Węglowodany
4.1 g
Tłuszcz
16.9 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Błonnik
0.4 g
Sód
311 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 74 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy