Jajka faszerowane brokułami i kiełkami

Jajka faszerowane brokułami i kiełkami

3.4 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
3 porcje

Składniki

  • wody
    400 g
  • jajek
    6
  • różyczek brokułu
    120 g
  • kiełków lucerny
    20 - 25 g
  • serka kremowego
    60 g
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    5 g
  • pestek dyni
    10 g
  • soli
    2 szczypty
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 223.5 kcal / 935 kJ
Białko 14.5 g
Tłuszcz 16.9 g
Węglowodany 4.1 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Sód 311 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...