Urządzenia i Akcesoria
Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
3 porcje
Składniki
-
400 g wody
-
6 jajek
-
120 g różyczek brokułu
-
20 - 25 g kiełków lucerny
-
60 g serka kremowego
-
5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
10 g pestek dyni
-
2 szczypty soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
311 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
935 kJ /
223.5 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ŚNIADANIE
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Warzywna zapiekanka z ciastem filo
1 godz. 20 min
Pomidory faszerowane makaronem z mozzarellą
1 godz. 5 min
Zapiekane pomidory faszerowane kaszą gryczaną
1 godz. 10 min
Hiszpańskie krokieciki ziemniaczane
3 godz.
Sałatka ze szparagami i brązowym ryżem
50 min
Przekąska z oscypkiem
2 godz. 20 min
Brokuły i kalafior z owsianą kruszonką
55 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Portugalskie zielone jajka
50 min
Sałatka z rukwią wodną i gruszkami
10 min
Ciasto kalafiorowe
1 godz. 15 min
Kulki z cukinią i serem feta
40 min