
Urządzenia i Akcesoria
Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
3 porcje
Składniki
-
wody400 g
-
jajek6
-
różyczek brokułu120 g
-
kiełków lucerny20 - 25 g
-
serka kremowego60 g
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście5 g
-
pestek dyni10 g
-
soli2 szczypty
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
223.5 kcal /
935 kJ
Białko
14.5 g
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
4.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Sód
311 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ŚNIADANIE
12 Przepisów
Polska
Polska