Urządzenia i Akcesoria
Glace au parmesan
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
700 g
Składniki
La veille
-
250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
-
250 g de lait entier
-
70 g de parmesan coupé en morceaux
-
15 g d'huile d'olive
-
1 pincée de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4.7 g
Kalorie
710.9 kJ /
170.4 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glaces
15 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40 min
Cocktail Amaretto sour
10 min
Chutney d'ananas
35 min
Glace pistache et safran
3 godz. 20 min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3 godz. 20 min
Sorbet poivron rouge
3 godz.
"Tzatziki" sucré au melon
12 godz.
Meringue italienne
30 min
Sorbet aux fruits (Simplicité)
10 min
Sucettes chocolat-orange
2 godz. 45 min
Sorbet mojito
12 godz.
Pannacotta parmesan
2 godz. 20 min