Glace au parmesan

Glace au parmesan

3.7 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
700 g

Składniki

La veille
  • 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 250 g de lait entier
  • 70 g de parmesan coupé en morceaux
  • 15 g d'huile d'olive
  • 1 pincée de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 4.7 g
Kalorie 710.9 kJ / 170.4 kcal
Tłuszcz 16.1 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...