Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 250 g de lait
- 70 g de parmesan, coupé en morceaux
- 15 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 710.9 kJ / 170.4 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Foie gras au café et aux pruneaux
1 godz. 35 min
Sorbet poivron rouge
3h
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5h 35min
Sabayon anisé
15min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Sorbet tomate-basilic
12 godz.
Sorbet citron-basilic et tuiles aux amandes
12h 50min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Foie gras farci aux figues
24h
Curry vert de bananes plantain
30 min
Sorbet concombre et vinaigre balsamique
12 godz.
Glace à la moutarde
12 godz.