Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre en poudre
- 2 branches de romarin frais
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3344 kJ / 800 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 200 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet aux fruits (Plaisir)
10min
Sabayon au vouvray
15 Min
Sucre orange-épices de Noël
2 Std.
Pâtes fraîches rouges
1小时
Sucre au thym
Ninguna valoración
Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré
1小时 15 分钟
Sucre à la fraise tagada
5 dk
Sucre pomme-confiseries au caramel
2小时 15 分钟
Sucettes chocolat-orange
2u. 45min
Cœurs sablés rose
40min
Sucre à la fève tonka
5 dk
Confiture aux épluchures de pomme
45 Min