![Sucre au romarin Sucre au romarin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/234951.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre en poudre
- 2 branches de romarin frais
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3344 kJ / 800 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 200 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet chocolat
12h
Crème pâtissière légère au cacao WW (ex- Weight Watchers®)
20min
Galantine de poulet au foie gras
48h
Nectar de pomme
5min
Yaourt à boire pomme, ananas et citron vert
8h 15min
Sucre au thym
Brak ocen
Mousse glacée à la menthe
12h
Mousse de yaourt au citron
3h 20min
Yaourt à la fraise et copeaux de chocolat
13 Std. 30 Min
Yaourt au chocolat (nouvelle recette)
12h 25min
Glace au café
12h
Glace menthe-chocolat
12h