![Coles de Bruselas a la mostaza Coles de Bruselas a la mostaza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4D3B8261-6414-48E0-B8DF-16FBBC8EEC04/Derivates/3236ca77-5c74-4982-b1e5-e28c75c703b3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de mantequilla
- 2 cucharadas de mostaza de grano entero
- 800 g de coles de Bruselas
- 1 cucharada de miel
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 665 kJ / 159 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 13.98 g
- Tłuszcz
- 7.75 g
- Błonnik
- 8.67 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20 Min
Coles de Bruselas con castañas
30 min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 min
Hinojo con tomates y aceitunas
45 min
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30 min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35 min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30 min
Repollo salteado
25min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 мин.