Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de queso parmesano
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 4 filetes de anchoa en aceite
-
4
peperoncinos, secos
lub 2 chiles de árbol secos - 70 g de aceitunas negras deshuesadas
- 50 g de alcaparras
- 600 g de jitomate
- 600 g de agua
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 400 g de espagueti
- 3 ramitas de perejil fresco, picado para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1373 kJ / 327 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz Blanco
35 Min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50 min
Arroz rojo
1h 25min
Pasta cremosa con calabacitas
45min
Spaguetti carbonara
40min
Pasta con verduras verdes
45min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30min
Pico de gallo
5 min
Arroz frito
40min
Guacamole
10 min
Guacamole
5 min
Penne Puttanesca
40min