
Urządzenia i Akcesoria
醋溜山藥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
新鮮山藥 ,(日本山藥),去皮,切粗條(寬約0.5公分)300 克
-
水1 大匙
-
蘋果醋60 克
-
冰糖粉1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
百香果 取果肉3 顆
-
奇異果 去皮、切丁1 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
101 kcal /
425 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
20.5 g
Błonnik
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

素食家常菜
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan