Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 新鮮山藥 ,去皮切塊
- ½ 茶匙 醋
- 150 克 鴻喜菇 ,洗淨去根部,剝散
- 100 克 新鮮香菇 ,切塊
- 50 克 蘑菇 (巴西蘑菇),洗淨
- 1 ½ 大匙 日式醬油
- ½ 大匙 味醂
- ½ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 346 kJ / 82 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 5.9 g