山藥燴菇

山藥燴菇

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 新鮮山藥 ,去皮切塊
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 鴻喜菇 ,洗淨去根部,剝散
    150 克
  • 新鮮香菇 ,切塊
    100 克
  • 蘑菇 (巴西蘑菇),洗淨
    50 克
  • 日式醬油
    1 ½ 大匙
  • 味醂
    ½ 大匙
  • ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 82 kcal / 346 kJ
Białko 6.4 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 12.4 g
Błonnik 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...