Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 羊肩排 (約8支)
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 橄欖油
- 5 - 6 支 新鮮巴西利 ,只取葉子
- 2 - 3 支 新鮮迷迭香 ,只取葉子
- 1 支 新鮮百里香 ,只取葉子
- 1 支 新鮮鼠尾草 (可省略)
- 10 克 帕瑪森起士粉
- 60 克 麵包粉
- 20 克 奶油 ,置於室溫軟化
- 10 克 蜂蜜芥末醬
- Wartości odżywcze
- na 1 支
- Kalorie
- 1026.8 kJ / 245.6 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Błonnik
- 0.2 g