
Urządzenia i Akcesoria
山藥泥蓋飯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
水 (蒸煮用)1200 克
-
大麥 ,洗淨,瀝乾40 克
-
白米 ,洗淨,瀝乾200 克
-
新鮮山藥 ,去皮,切塊(約3公分)300 克
-
高湯100 克
-
蛋黃1 顆
-
醬油 ,少許
-
海苔 (opcjonalnie) (粉狀或絲狀),少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
608.2 kcal /
2542.3 kJ
Białko
16.8 g
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
123.3 g
Błonnik
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

我的深夜食堂
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan