雪菜年糕
TM31 TM5 TM6

雪菜年糕

(Brak ocen)

Składniki

  • 70 克 雪菜, 切段
  • 10 克 油
  • ½ 根 新鮮紅辣椒, 斜切片
  • 200 克 熟竹筍, 切片(約3公分)
  • 50 克 百頁豆腐, 切片(約3公分)
  • 100 克 年糕片 (寧波年糕,片狀)
  • 100 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽, 依個人喜好調整
  • 1 茶匙 醬油
  • 1 茶匙 糖
  • 1 茶匙 香油
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉, 依個人喜好調整

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1142 kJ / 273 kcal
Białko
8.4 g
Węglowodany
34.2 g
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
3.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy