
Urządzenia i Akcesoria
雪菜年糕
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
雪菜 切段70 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 斜切片½ 根
-
熟竹筍 切片(約3公分)200 克
-
百頁豆腐 切片(約3公分)50 克
-
年糕片 (寧波年糕,片狀)100 克
-
水100 克
-
鹽 依個人喜好調整¼ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
白胡椒粉 依個人喜好調整¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
273 kcal /
1142 kJ
Białko
8.4 g
Tłuszcz
12.3 g
Węglowodany
34.2 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan