Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di zucchero
- 2 albumi
- 70 g di farina bianca tipo 00
- 70 g di burro fuso
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 899 kJ / 215 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 25.6 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Praline al gelato
5 godz. 55 min
Caramelle gommose alla frutta
3óra 20p
Cono alla panna
3óra 30p
Tartufo al cioccolato
11 Std. 20 Min
Ghiaccioli cremosi al caffè con gocce di cioccolato
8sa 20 dk
Fiocchi di cacao
49 Std. 30 Min
Candele al cioccolato
4h 50min
Bon bon ripieni di gianduia
1 godz. 30 min
Cioccolatini ripieni al cocco
2 godz. 30 min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8 Std. 45 Min
Bicchierini di gelato al biscotto con fichi e cioccolato
10 Std. 30 Min
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11 godz. 50 min