Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di panna acida (30% di grassi)
- 120 g di cioccolato fondente, a pezzi
- farina q.b.
- 1 dose di pasta sfoglia (490 g)
- 60 g di mandorle a lamelle
- 2 tuorli
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 30.9 g
- Tłuszcz
- 34.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta sfoglia veloce
2 godz.
Elisir del tempo
10 min
Calzoni ricotta e funghi
1u. 5min
Isadora ubriaca alle noci
3h
Pain aux raisins
4sa 30 dk
Galette des rois al cioccolato
2óra 30p
Bignè menta e cioccolato
4h
Torta pazientina
3óra 55p
Baci di dama (senza zucchero)
1 godz. 30 min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Pain au chocolat
5 Std.
Treccia molisana pasquale
4sa 30 dk