Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di panna acida (30% di grassi)
- 120 g di cioccolato fondente, a pezzi
- farina q.b.
- 1 dose di pasta sfoglia (490 g)
- 60 g di mandorle a lamelle
- 2 tuorli
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 30.9 g
- Tłuszcz
- 34.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stecco biscotto
6h 50min
Frittelle di patate
45 min
Biscotti al burro
50min
Fazzoletti Jôf Fuart
2h 30min
Panini del venerdì santo (Hot cross buns)
4 Std.
Torta cappuccino
2h
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 godz. 45 min
Biscotti farciti
1 Std. 50 Min
A ‘ngornata
2h 20min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30min
Biscotti sandwich all'avena e cioccolato
45 min
Brioche francese al burro
5h 40min