Urządzenia i Akcesoria
Sugar-free layered lamingtons
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
15 portions
Składniki
Sponge
-
blanched almonds200 g
-
eggs4
-
light olive oil50 g
-
monkfruit sweetener (see Tips)80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
Chocolate coating
-
water200 g
-
cocoa powder50 g
-
unsalted butter25 g
-
monkfruit sweetener100 g
Assembly
-
desiccated coconut to coat120 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
sugar free strawberry jam (see Tips)120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
58.2 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1157.7 kJ /
276.7 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade toasted muesli
30 min
Triple chocolate muffins
20 min
Macadamia chocolate cookies
45 min
30 second cupcakes
25 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Easy banana muffins
30 min
ABC muffins
40 min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1 godz. 30 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Better banana cake
45 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min