
Urządzenia i Akcesoria
Sugar-free layered lamingtons
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
15 portions
Składniki
Sponge
-
blanched almonds200 g
-
eggs4
-
light olive oil50 g
-
monkfruit sweetener (see Tips)80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
Chocolate coating
-
water200 g
-
cocoa powder50 g
-
unsalted butter25 g
-
monkfruit sweetener100 g
Assembly
-
desiccated coconut to coat120 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
sugar free strawberry jam (see Tips)120 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
276.7 kcal /
1157.7 kJ
Białko
6.1 g
Tłuszcz
24.5 g
Węglowodany
24.5 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Sód
58.2 mg