Risotto rosmarino e speck
TM5 TM6

Risotto rosmarino e speck

4.2 (129 ocen)

Składniki

  • 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 30 g di Parmigiano Reggiano
  • 80 g di misto per soffritto
  • 100 g di speck a striscioline
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 850 g di acqua calda
  • 100 g di vino bianco
  • 10 - 15 g di sale
  • 350 g di riso Arborio (cottura 15 min.)
  • 40 g di burro

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2276 kJ / 544 kcal
Białko
15.8 g
Węglowodany
71.7 g
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy