Frittata primavera al vapore

Frittata primavera al vapore

3.4 117 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 porzioni

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 4 uova
  • 50 g di zucchine a dadini (1 cm)
  • 50 g di piselli surgelati
  • 50 g di patate pelate e a dadini (1 cm)
  • 2 pomodori ciliegino a dadini
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 25.6 g
Kalorie 1217 kJ / 291 kcal
Tłuszcz 17.9 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...