Spezzatino di manzo e fagioli

Spezzatino di manzo e fagioli

3.9 45 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 70 g di carota pelata e a pezzi
  • 40 g di gambo di sedano a pezzi
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di carne di manzo senza nervi, a bocconcini (3 cm)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 150 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di paprika dolce
  • 320 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati e sciacquati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 33.4 g
Kalorie 1284 kJ / 307 kcal
Tłuszcz 12.9 g
Błonnik 5.5 g
Węglowodany 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...