Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
TM31 TM5 TM6

Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di uva passa
  • 60 g di pinoli
  • 400 g di spinaci freschi in foglia
  • ½ cucchiaino di sale
  • 100 g di formaggio Roquefort a pezzi
  • 1 pacchetto di pasta fillo
  • 50 g di burro fuso
  • 1 uovo sbattuto
  • 1 cucchiaio di semi di sesamo (opcjonalnie)
    lub 1 cucchiaio di semi di papavero (opcjonalnie)
  • 50 - 80 g di formaggio fresco spalmabile

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
494 kJ / 118 kcal
Białko
2.4 g
Węglowodany
4.2 g
Tłuszcz
10.05 g
Błonnik
0.85 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy