Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina

Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina

4.8 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porzioni

Składniki

  • 60 g di Gouda a pezzi (2 cm)
    60 g di Fontina, a pezzi (2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 fili di erba cipollina fresca lavati ed asciugati + q.b. per decorare
  • 250 g di ricotta fresca sgocciolata dal siero
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • verdure miste (carote, cetrioli, sedano, peperoni etc.), tagliate a bastoncino

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 4.88 g
Kalorie 302 kJ / 72 kcal
Tłuszcz 4.63 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 2.73 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...