Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
60
g di Gouda a pezzi (2-3 cm)
lub 60 g di Fontina a pezzi (2-3 cm) - 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 241 kJ / 57 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cipolle tritate
5 min
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Salmone in crosta di pesto con risoni ai funghi porcini
Brak ocen
Pollo al peperoncino e lime con riso al cavolfiore
Brak ocen
Maionese
10min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10min
Sformatini di asparagi
45 min
Vellutata fredda di patate viola e arachidi
1h 45min
Salsa dolce allo yogurt
10min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Involtini primavera vietnamiti
40min