Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
60
g di Gouda a pezzi (2-3 cm)
lub 60 g di Fontina a pezzi (2-3 cm) - 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 241 kJ / 57 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa appetitosa
10 min
Tortini al caramello
1h
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 Min
Salsa greca
10 min
Crema spalmabile al tonno
15 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 min
Patatas bravas in tempura
1 Std. 20 Min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10 min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 min
Agliata verde
15 Min
Salsa borracha messicana
25 min.