Urządzenia i Akcesoria
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Olive Tapenade
-
pitted black olives2 oz
-
pitted green olives2 oz
-
capers1 tbsp
-
sun-dried tomatoes drained2
-
fresh basil leaves5
-
smoked paprika⅛ tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
Tortilla
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)2 oz
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
parsley leaves only4 sprigs
-
olive oil plus extra to grease½ oz
-
water17 ½ oz
-
new potatoes peeled, halved, sliced (approx. ¼ in.)7 oz
-
red bell peppers3 oz
-
mushrooms (opcjonalnie) sliced (approx. ¼ in.)2 oz
-
large eggs6
-
whole milk2 oz
-
ground paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.7 g
Kalorie
687 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
White Pesto Pasta
40 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Chicken with Nectarine Salsa
1 godz.
Roasted Red Pepper Aioli
20 min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 godz.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Potatoes with Chorizo
1 godz. 25 min
Classic Swiss Fondue
15 min
Beet Hummus
20 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min