Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Olive Tapenade
- 2 oz pitted black olives
- 2 oz pitted green olives
- 1 tbsp capers
- 2 sun-dried tomatoes, drained
- 5 fresh basil leaves
- ⅛ tsp smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 2 oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
- 3 oz red onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs parsley, leaves only
- ½ oz olive oil, plus extra to grease
- 17 ½ oz water
- 7 oz new potatoes, peeled, halved, sliced (approx. ¼ in.)
- 3 oz red bell peppers
- 2 oz mushrooms, sliced (approx. ¼ in.) (opcjonalnie)
- 6 large eggs
- 2 oz whole milk
- ½ tsp ground paprika
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 687 kJ / 164 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Black Beans
30min
Tortilla Soup
25min
Crab Cakes
1h 35min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Artichoke and Butterbean Dip
10 Min
Turkey Chili
45min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45 min
Vegetable Crackers
16h
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Caprese Frittata
30min