Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper Aioli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
15 oz
Składniki
-
brown flaxseed1 oz
-
garlic cloves3
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
roasted red peppers, preserved drained on paper towel8 oz
-
mayonnaise3 oz
-
lemon juice (approx. 1 lemon)1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
191.8 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
240.6 kJ /
57.5 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Mango Chutney
1 godz. 20 min
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
35 min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 godz. 55 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Borscht
25 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Ancient Grain Bread
2 godz. 30 min
Hummus (Ilan Hall)
9 godz. 5 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Gluten-Free Rolls
1 godz. 20 min