Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper Aioli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
15 oz
Składniki
-
brown flaxseed1 oz
-
garlic cloves3
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
roasted red peppers, preserved drained on paper towel8 oz
-
mayonnaise3 oz
-
lemon juice (approx. 1 lemon)1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
191.8 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
240.6 kJ /
57.5 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 min
Amaretto Sour
10 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Santa Maria Dry Rub
5 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Balsamic Reduction
20 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Smoked Onion Dip
10 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Beet Hummus
20 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min