Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 2 枝 新鮮紅辣椒 ,切片
- 3 粒 蒜頭 ,切片
- 40 克 小魚乾
- 200 克 五香豆干 ,橫剖半,切條
- 30 克 蔭豆豉
- 1 大匙 醬油
- 1 大匙 米酒
- 1 茶匙 糖
- 1 小撮 鹽
- 1 小撮 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1668 kJ / 398 kcal
- Białko
- 36.63 g
- Węglowodany
- 13.42 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Błonnik
- 3.9 g