![Bacalao fresco con crema de huevo Bacalao fresco con crema de huevo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/309EDB3A-E43C-4EC2-BA94-373F6916C2CB/Derivates/91AB88F9-D98A-4DB5-8008-798A7FF6F72A.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 200 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de lomo de bacalao fresco salpimentados
- 4 huevos
- 2 cucharadas de pan rallado
- 100 g de leche
- 50 g de queso mozzarella
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Białko
- 38.85 g
- Węglowodany
- 7.75 g
- Tłuszcz
- 16.67 g
- Błonnik
- 7.7 g
Alternatywne przepisy
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao con espinacas y zanahoria
50min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
San jacobo de merluza al vino blanco con berberechos para dos
25min
Bacalao mozárabe
50min
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Merluza a la gallega
40min
Gratinado de bacalao y bechamel
50min
Bacalao con langostinos
1h
Bacalao con salsa de almendras
35min
Bacalao espiritual
45min