Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 200 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de lomo de bacalao fresco salpimentados
- 4 huevos
- 2 cucharadas de pan rallado
- 100 g de leche
- 50 g de queso mozzarella
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Białko
- 38.85 g
- Węglowodany
- 7.75 g
- Tłuszcz
- 16.67 g
- Błonnik
- 7.7 g
Alternatywne przepisy
Calabacines rellenos de pavo
40min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1 godz.
Pudin de bacalao
2 godz. 30 min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Filetes rusos de salmón rellenos de gruyère al horno con ensalada
1h 5 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Pastel de calabacín y bonito
4 godz.
Bacalao con chirlas
45 min
Bonito en salsa de sobrasada y tomatitos
30 min
Bacalao espiritual
45 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Huevos a la florentina
40min