Bacalao fresco con crema de huevo

Bacalao fresco con crema de huevo

4.2 146 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 200 g de pimiento verde en trozos
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1000 g de lomo de bacalao fresco salpimentados
  • 4 huevos
  • 2 cucharadas de pan rallado
  • 100 g de leche
  • 50 g de queso mozzarella
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 38.85 g
Kalorie 1406 kJ / 336 kcal
Tłuszcz 16.67 g
Błonnik 7.7 g
Węglowodany 7.75 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...