Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta
- 300 g de harina (y un poco más para espolvorear)
- 300 g de harina
- 3 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
Pesto
- 80 g de aceite de oliva
- 20 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
-
20
g de queso pecorino en trozos (2-3 cm)
lub 20 g de queso manchego en trozos (2-3 cm) - 150 g de rúcula lavada y escurrida
- 10 g de nueces peladas
- 10 g de pistachos pelados (sin sal)
- 1 diente de ajo (opcjonalnie)
-
100
g de queso ricota fresco
lub 100 g de requesón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2626 kJ / 628 kcal
- Białko
- 20.14 g
- Węglowodany
- 55.76 g
- Tłuszcz
- 36.08 g
- Błonnik
- 3.58 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ravioli de requesón con salsa de berenjena
1h 30min
Crostini con quesos y tomates secos
20 min
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45min
Pasta "alla Norma"
50min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1h 20 min
Pappardelle con ragú de cordero
45min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1h 20 min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35 Min
Risotto al limón
25 min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45min
Bacalao a la veneciana con polenta
45min