![Pappardelle con rúcula y requesón Pappardelle con rúcula y requesón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7FC4ADF8-5FB2-4804-B4AA-52B7A4B25387/Derivates/D0BE8482-EFF1-4666-B41B-50A67EA51707.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta
- 300 g de harina (y un poco más para espolvorear)
- 300 g de harina
- 3 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
Pesto
- 80 g de aceite de oliva
- 20 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
-
20
g de queso pecorino en trozos (2-3 cm)
lub 20 g de queso manchego en trozos (2-3 cm) - 150 g de rúcula lavada y escurrida
- 10 g de nueces peladas
- 10 g de pistachos pelados (sin sal)
- 1 diente de ajo (opcjonalnie)
-
100
g de queso ricota fresco
lub 100 g de requesón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2626 kJ / 628 kcal
- Białko
- 20.14 g
- Węglowodany
- 55.76 g
- Tłuszcz
- 36.08 g
- Błonnik
- 3.58 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto a la milanesa
30 min
Risotto
30 min
Pizza margarita
1ч. 45 мин.
Risotto con alcachofas y huevas ahumadas
25min
Pizza blanca con rúcula
1ч. 30 мин.
Risotto al limón
25min
Risotto al vino tinto
25min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1ч. 45 мин.
Lasaña al pesto con patatas y judías verdes
1ч. 30 мин.
Risotto cuatro quesos
25min