Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
lub 1 cucchiaino di miele -
15
g di lievito di birra fresco
lub 150 g di lievito madre -
450
g di farina tipo 1 + q.b.
lub 450 g di farina tipo 0 + q.b. - 150 g di farina di mais tipo fioretto + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bauletti integrali allo speck
5sa 15 dk
Pane di segale
3sa 20 dk
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane al rosmarino
10h 55min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane barese
6h 15min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2h 50min
Ciabattine veloci
3h 10min