Bavarese alla liquirizia

Bavarese alla liquirizia

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
10 porzioni

Składniki

  • 50 g di liquirizia pura in caramelle
  • 4 tuorli d'uovo
  • 15 g di fecola di patate
  • 150 g di zucchero
  • 500 g di latte
  • 15 g di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3.5 g
Kalorie 890 kJ / 213 kcal
Tłuszcz 11.1 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 24.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...