Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di orzo
- 1 cucchiaio di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1105 kJ / 264 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 58.6 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane integrale con muesli
4h
Corona bordolese
5h 20min
Pane multicereali
17 Std. 30 Min
Grissini integrali al rosmarino
2 Std. 50 Min
Pane con farina di mais
5h 5min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Pane di grano saraceno
2 Std. 35 Min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane toscano con lievito madre
5ωρ.