Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di orzo
- 1 cucchiaio di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1105 kJ / 264 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 58.6 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min
Pane di segale
3h 20 min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pane multicereali
17h 30min
Pane ai semi misti
5h 20min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pani alla segale
2h 40min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4hod.