Bavarese al mandarino
TM31 TM5 TM6

Bavarese al mandarino

3.6 (5 ocen)

Składniki

  • 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 60 g di zucchero
  • 3 mandarini, la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
  • 2 tuorli
  • 100 g di latte
  • 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1012 kJ / 242 kcal
Białko
2.8 g
Węglowodany
13.4 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy