Bavarese al mandarino

Bavarese al mandarino

3.8 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 60 g di zucchero
  • 3 mandarini la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
  • 2 tuorli
  • 100 g di latte
  • 10 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 2.8 g
Kalorie 1012 kJ / 242 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 13.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...