Urządzenia i Akcesoria
Torta langotta di Luca Montersino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 porzioni
Składniki
-
400 g di nocciole sgusciate
-
325 g zucchero a velo
-
75 g di cacao amaro in polvere
-
200 g di uova
-
100 g di burro fuso
-
gelatina neutra, a piacerezucchero a velo (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luca Montersino
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta al cioccolato e peperoncino
55 min
Delizia al cioccolato
40 min
Tortini soffici al vapore con confettura di lamponi
50 min
Tartellette al pistacchio, ricotta e mirtilli
2 godz. 30 min
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2 godz.
Budino di ricotta
5 godz. 45 min
Torta Donizetti
1 godz.
Torta Bicerin
30 min
Fudge al cioccolato con pistacchi
2 godz. 20 min
Semifreddo nocciolato
8 godz. 20 min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 min
Torta tenerina
1 godz. 10 min