Urządzenia i Akcesoria
Torta langotta di Luca Montersino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 porzioni
Składniki
-
400 g di nocciole sgusciate
-
325 g zucchero a velo
-
75 g di cacao amaro in polvere
-
200 g di uova
-
100 g di burro fuso
-
gelatina neutra, a piacerezucchero a velo (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luca Montersino
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crema Bimby ® al cioccolato fondente
45min
Torta deliziosa di mandorle
9h
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Budino allo yogurt e frutta fresca
3h 10min
Torta frangipane
1h 25min
Fazzoletti Jôf Fuart
2h 30min
Torta Sacher bianca
2h 15min
Tortine dell'amore
1h 40min
Baci di dama (senza zucchero)
1h 30min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50min
Torta di cioccolato e patate
1h 30min
Torta di nocciole
50min