Pane in cassetta (senza glutine)

Pane in cassetta (senza glutine)

2.6 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 45 min
1 pezzo

Składniki

Pre-impasto
  • 45 g di farina di grano saraceno consentita da prontuario
  • 30 g di farina di riso consentita da prontuario
  • 85 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
  • 500 g di acqua + q.b.
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 20 g di psillio alimentare
  • 500 g di farina senza glutine per pasta e pizza
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 cucchiai olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 9.19 g
Kalorie 1730 kJ / 414 kcal
Tłuszcz 16.89 g
Błonnik 3.55 g
Węglowodany 56.25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...