Pane in cassetta (senza glutine)
TM6 TM5 TM31

Pane in cassetta (senza glutine)

2.2 (9 ocen)

Składniki

Pre-impasto

  • 45 g di farina di grano saraceno, consentita da prontuario
  • 30 g di farina di riso, consentita da prontuario
  • 85 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco

Impasto

  • 500 g di acqua + q.b.
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 20 g di psillio alimentare
  • 500 g di farina senza glutine per pasta e pizza
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1730 kJ / 414 kcal
Białko
9.19 g
Węglowodany
56.25 g
Tłuszcz
16.89 g
Błonnik
3.55 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy