Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di torrone duro alle nocciole, a pezzi
- 200 g di torrone morbido alle nocciole, a pezzi
- 500 g di mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cioccolatini agli amaretti
3h 25min
Crema Bimby ® alla nocciola
50 min
Cheesecake alle fragole sullo stecco
6h 20min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Sciroppo anice e liquirizia
20min
Liquore al torrone
50 min
Liquore alla menta e liquirizia
1h 30min
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25 min
Meringata
4 Std. 30 Min
Crema di liquore al pistacchio
2h 30 min
Cioccolatini ai wafer e cocco
8h 45min
Liquore ai frutti di bosco
30 min