Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di torrone duro alle nocciole, a pezzi
- 200 g di torrone morbido alle nocciole, a pezzi
- 500 g di mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Meringata
4h 30min
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Mousse al pistacchio
1h 30min
Galette des rois ai marroni
Brak ocen
Liquore al torrone
50min
Crema di liquore all'arancia
49h 15min
Crema agli amaretti "salva dessert"
10min
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12h
Liquore ai frutti di bosco
30min
Liquore all'anice stellato
337h
Crema di liquore al pistacchio
2j 30 menit
Liquore alla menta e liquirizia
1h 30min