Urządzenia i Akcesoria
Crema al torroncino
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porzioni
Składniki
-
500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
200 g di torrone duro alle nocciole, a pezzi
-
200 g di torrone morbido alle nocciole, a pezzi
-
500 g di mascarpone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2.3 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Creme dolci spalmabili
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Liquore al torrone
50 Min
Bavarese alla liquirizia
5 Std. 15 Min
Torta Sacher bianca
2 Std. 15 Min
Coppe di mascarpone al croccante
3 Std. 15 Min
Torta brulée
11 Std.
Crema agli amaretti "salva dessert"
10 Min
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Liquore ai frutti di bosco
30 Min
Crema Bimby ® alla nocciola
50 Min
Brutti ma buoni di Gavirate
1 Std. 55 Min
Tiramisù al pandoro
4 Std.
Bicchierini di mascarpone e cioccolato
50 Min