Biscottini alle mandorle (senza glutine)
TM31 TM5 TM6

Biscottini alle mandorle (senza glutine)

4.6 (32 oceny)

Składniki

  • 160 g di farina senza glutine per pasta e pizza
  • 50 g di amido di mais (maizena), consentito da prontuario
  • 100 g di zucchero grezzo di canna
  • 50 g di mandorle tritate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 uovo
  • 150 g di burro a temperatura ambiente e a pezzi
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale

Terminare la preparazione

  • 1 albume, leggermente sbattuto
  • 70 g di mandorle a lamelle

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
424 kJ / 101 kcal
Białko
1.89 g
Węglowodany
8.53 g
Tłuszcz
6.64 g
Błonnik
0.67 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy