Biscottini alle mandorle (senza glutine)

Biscottini alle mandorle (senza glutine)

4.6 36 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
30 pezzi

Składniki

  • 160 g di farina senza glutine per pasta e pizza
  • 50 g di amido di mais (maizena) consentito da prontuario
  • 100 g di zucchero grezzo di canna
  • 50 g di mandorle tritate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 uovo
  • 150 g di burro a temperatura ambiente e a pezzi
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Terminare la preparazione
  • 1 albume leggermente sbattuto
  • 70 g di mandorle a lamelle

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 1.89 g
Kalorie 424 kJ / 101 kcal
Tłuszcz 6.64 g
Błonnik 0.67 g
Węglowodany 8.53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...