臘肉芥菜煲
TM5 TM6

臘肉芥菜煲

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 250 克 芥菜, 取莖, 切塊狀
  • 100 克 廣東臘腸, 切丁
  • 150 克 臘肉, 切片
  • 10 克 蒜頭
  • 40 克 油
  • 30 克 薑, 切片
  • 1 大匙 米酒
  • ¼ 茶匙 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1113 kJ / 266 kcal
Białko
9.4 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy