Urządzenia i Akcesoria
臘肉芥菜煲
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 人份
Składniki
-
新鮮芥菜 取莖, 切塊狀250 克
-
廣式臘腸 切丁100 克
-
臘肉 切片150 克
-
蒜頭10 克
-
油40 克
-
薑 切片30 克
-
米酒1 大匙
-
糖¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.4 g
Kalorie
1113 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan