
Urządzenia i Akcesoria
枸杞絲瓜雞片湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 人份
Składniki
-
雞胸肉 ,切片(厚約0.5公分)230 克
-
鹽2 ¼ 茶匙
-
水 (含醃肉和煮湯用)1215 克
-
蛋白1 顆
-
太白粉1 茶匙
-
薑 ,切絲10 克
-
油1 大匙
-
乾金針 ,以清水浸泡約30分鐘,瀝乾10 克
-
絲瓜 ,去皮,切滾刀塊300 克
-
枸杞10 克
-
香油½ 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
83.7 kcal /
345.8 kJ
Białko
9.7 g
Tłuszcz
3.3 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

回家喝湯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan