Urządzenia i Akcesoria
蘋果西芹濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
西洋芹 切塊(約2公分)100 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
奶油25 克
-
蘋果 去皮,切塊(約2公分)150 克
-
百里香 只取葉子2 支
-
馬鈴薯 去皮,切塊(約2公分)200 克
-
水250 克
-
牛奶50 克
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2 g
Kalorie
494.8 kJ /
118.5 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
愛上風味濃湯
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan