翠綠溢菌

翠綠溢菌

4.6 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 15 克
  • 切絲
    20 克
  • 蘑菇 切片
    50 克
  • 金針菇 洗淨、去根部
    50 克
  • 鴻喜菇 洗淨、去根部
    50 克
  • 素蠔油
    2 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 30 克
  • ¼ 茶匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 太白粉 (opcjonalnie)
    ½ 茶匙
  • 菠菜 切段(約3公分)
    100 克
    100 克 青江菜, 取葉
  • 枸杞 少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 201 kcal / 840 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 18.1 g
Węglowodany 8.1 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...