普羅旺斯燉菜
TM6 TM5 TM31

普羅旺斯燉菜

4.5 (10 ocen)

Składniki

  • 120 克 洋蔥 ,切塊
  • 2 粒 蒜頭
  • 20 克 橄欖油
  • 300 克 熟蕃茄 ,切塊 (2-3公分)
  • 100 克 紅甜椒 ,切塊 (2-3公分)
  • 1 大匙 乾燥綜合香草 (如: 百里香、迷迭香、馬郁蘭、羅勒、巴西利)
  • 1 茶匙 鹽
  • 2 小撮 黑胡椒粉
  • 300 克 茄子 ,切塊 (2-3公分)
  • 200 克 櫛瓜 ,切塊 (2-3公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
422 kJ / 101 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy