
Urządzenia i Akcesoria
普羅旺斯燉菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切塊120 克
-
蒜頭2 粒
-
橄欖油20 克
-
熟蕃茄 ,切塊 (2-3公分)300 克
-
紅甜椒 ,切塊 (2-3公分)100 克
-
乾燥綜合香草 (如: 百里香、迷迭香、馬郁蘭、羅勒、巴西利)1 大匙
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
茄子 ,切塊 (2-3公分)300 克
-
櫛瓜 ,切塊 (2-3公分)200 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
101 kcal /
422 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan