普羅旺斯燉菜

普羅旺斯燉菜

4.5 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 ,切塊
    120 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 橄欖油
    20 克
  • 熟蕃茄 ,切塊 (2-3公分)
    300 克
  • 紅甜椒 ,切塊 (2-3公分)
    100 克
  • 乾燥綜合香草 (如: 百里香、迷迭香、馬郁蘭、羅勒、巴西利)
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
  • 茄子 ,切塊 (2-3公分)
    300 克
  • 櫛瓜 ,切塊 (2-3公分)
    200 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 101 kcal / 422 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...