絲瓜湯包

絲瓜湯包

4.0 4 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
36 個

Składniki

  • 絲瓜 (約450克),去皮、去籽,切小塊(約2公分)
    1 條
  • 3 茶匙
  • (含料理和蒸煮用水)
    600 克
  • 中筋麵粉
    150 克
  • 豬絞肉
    200 克
  • (約15克),切蔥花
    1 根
  • 1 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 蝦仁 去腸泥
    100 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 26 kcal / 110 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 3.7 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...