
Urządzenia i Akcesoria
絲瓜湯包
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
36 個
Składniki
-
絲瓜 (約450克),去皮、去籽,切小塊(約2公分)1 條
-
鹽3 茶匙
-
水 (含料理和蒸煮用水)600 克
-
中筋麵粉150 克
-
豬絞肉200 克
-
蔥 (約15克),切蔥花1 根
-
糖1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
蝦仁 去腸泥100 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
26 kcal /
110 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
3.7 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan