Urządzenia i Akcesoria
Crema al mango (di Luca Montersino)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1000 g
Składniki
-
215 g di latte intero
-
110 g zucchero
-
15 g di amido di mais (maizena)
-
15 g di amido di riso
-
70 g di uova
-
20 g di miele
-
35 g di burro a pezzi
-
12 g di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda
-
510 g di mango in purea
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
2.1 g
Kalorie
565 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Węglowodany
23.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luca Montersino
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Granita al Mojito
10 min
Daquoise ai pistacchi
1 godz.
Bavarese alla liquirizia
5 godz. 15 min
Manhattan
10 min
The Bronx
10 min
Torta di pesche e lamponi (vegan)
5 godz.
Milkshake banoffee pie
15 min
Vodka daiquiri alle more e mirtilli
15 min
Smoothie mango e ananas
15 min
Budino ai 3 colori
8 godz.
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1 godz.
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 godz. 30 min