Urządzenia i Akcesoria
Crema al mango (di Luca Montersino)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1000 g
Składniki
-
215 g di latte intero
-
110 g zucchero
-
15 g di amido di mais (maizena)
-
15 g di amido di riso
-
70 g di uova
-
20 g di miele
-
35 g di burro a pezzi
-
12 g di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda
-
510 g di mango in purea
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
2.1 g
Kalorie
565 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Węglowodany
23.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luca Montersino
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crumble ai frutti rossi e fiocchi d'avena
1 Std.
Tortine al limone e rosmarino
1 Std. 30 Min
Sciroppo di lavanda
1 Std. 30 Min
Salsa satay
20 Min
Pasta fresca al cacao
1 Std. 10 Min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Cupcake al tè verde
1 Std. 30 Min
Mousse al mango
20 Min
Cocktail tropicale
10 Min
Panna cotta alla crema al whisky
4 Std. 30 Min
Succo di mango
2 Std. 10 Min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min