Urządzenia i Akcesoria
Gelatina al vino rosso e mirtilli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 vasetti
Składniki
-
450 g di vino rosso corposo
-
250 g di succo di mirtilli
-
1 bustina di gelificante 2:1
-
350 g di zucchero
-
1 stecca di cannella
-
3 chiodi di garofano
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0 g
Kalorie
205 kJ /
49 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Salsa al caramello
35 min
Maionese
10 min
Panna cotta
6 godz. 30 min
Bavarese alla liquirizia
5 godz. 15 min
Pesche sciroppate
721 godz. 20 min
Confettura estiva
55 min
Crumble alle pere e crema di ricotta
1 godz.
Confettura di fichi e cacao
1 godz. 10 min
Gelatina di mele
2 godz. 40 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Confettura di fichi
1 godz.
Panna cotta al caffè
4 godz. 20 min