Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g di vino rosso corposo
- 250 g di succo di mirtilli
- 1 bustina di gelificante 2:1
- 350 g di zucchero
- 1 stecca di cannella
- 3 chiodi di garofano
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 205 kJ / 49 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marmellata di pomodori verdi
25 Std. 10 Min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1 Std. 30 Min
Chutney di zucca
1 Std. 10 Min
Composta di fragole e semi di chia (senza zuccheri aggiunti)
1 Std. 40 Min
Confettura di ananas e pepe rosa
55min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3h 15min
Maionese
10 Min
Confettura di fragole classica
1 Std. 5 Min
Primosale
4h 45 min
Ciliegie sotto spirito
1440u. 35min
Composta di frutti di bosco con stevia (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 20 Min
Confettura di ciliegie
1 Std. 30 Min