Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g di vino rosso corposo
- 250 g di succo di mirtilli
- 1 bustina di gelificante 2:1
- 350 g di zucchero
- 1 stecca di cannella
- 3 chiodi di garofano
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 205 kJ / 49 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coulis di frutta
10min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30min
Diamanti ripieni di gelato al whisky
5h 55min
Limoni al pepe in conserva
72h 5 min
Maionese
10min
Spumone al caffè
15min
Gelato ai pomodorini con pesto di basilico
3 Std. 30 Min
Confettura di frutti di bosco (Bimby Friend)
1h
Gelato al caramello salato
8h 25 min
Confettura di ananas e pepe rosa
55min
Confettura ai frutti di bosco e tropicali
1h 5min
Confettura di lamponi
50min