Gelatina al vino rosso e mirtilli

Gelatina al vino rosso e mirtilli

4.8 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 vasetti

Składniki

  • 450 g di vino rosso corposo
  • 250 g di succo di mirtilli
  • 1 bustina di gelificante 2:1
  • 350 g di zucchero
  • 1 stecca di cannella
  • 3 chiodi di garofano

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 0 g
Kalorie 205 kJ / 49 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...