Gelatina al vino rosso e mirtilli
TM5 TM6

Gelatina al vino rosso e mirtilli

4.7 (6 ocen)

Składniki

  • 450 g di vino rosso corposo
  • 250 g di succo di mirtilli
  • 1 bustina di gelificante 2:1
  • 350 g di zucchero
  • 1 stecca di cannella
  • 3 chiodi di garofano

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
205 kJ / 49 kcal
Białko
0 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy