Cigalas al ajillo

Cigalas al ajillo

4.7 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

  • 4 - 8 cigalas enteras crudas (1 grande o 2 pequeñas por ración)
  • 4 pellizcos de sal
  • 10 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 4 - 5 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 30 g zumo de limón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 14.35 g
Kalorie 759 kJ / 182 kcal
Tłuszcz 13.16 g
Błonnik 0.22 g
Węglowodany 1.19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...