Cigalas al ajillo

Cigalas al ajillo

4.7 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

  • cigalas enteras crudas (1 grande o 2 pequeñas por ración)
    4 - 8
  • de sal
    4 pellizcos
  • de perejil fresco (solo las hojas)
    10 ramitas
  • dientes de ajo
    4 - 5
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de zumo de limón
    30 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 182 kcal / 759 kJ
Białko 14.35 g
Tłuszcz 13.16 g
Węglowodany 1.19 g
Błonnik 0.22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...